Pihasuunnittelu

Pihasuunnitelman avulla saat ajatuksia uudiskohteeseesi tai vanhan pihan laittamiseen siten, että toteutus on helppoa joko kerralla tai pala kerrallaan kunnostaen. Suunnitelma auttaa hahmottamaan kokonaisuuden ja lopulta voi säästyä isojakin euromääriä, kun tietää jo ennen toteutusvaihetta mitä täytyy ottaa huomioon. Lisäksi lopputuloksena kaunis, helppohoitoinen, laadulla toteutettu ja käytännössä toimiva piha on ilo silmälle ja mielelle.

Konsultointikäynti

Mikäli et koe tarvitsevasi laajempaa suunnitelmaa, vaan haluaisit vinkkejä nykyisen pihasi kunnossapitoon tai jonkin pienemmän alueen kohentamiseen, voi konsultointikäynti riittää. Käynnin aikana käymme läpi kohdettasi ja pyrimme löytämään vastauksia ja ehdotuksia haluamiisi kysymyksiin.

1-2 tunnin mittaisen konsultointikäynnin hinta Jämsän alueella, sisältäen matkakulut 150 €.
Mikäli konsultointikäynti johtaa suunnitelman tilaamiseen, käynnin hinta hyvitetään suunnitelman hinnasta.

Luonnossuunnitelma

Luonnossuunnitelma sopii omatoimiselle rakentajalle, jolla on melko hyvä käsitys rakentamisesta ja kasveista. Luonnossuunnitelmassa on ideoitu pihan yleisilme ja toiminnot, sekä annettu ehdotuksia materiaaleista ja kasvillisuudesta.
Huomaathan, että luonnossuunnitelman perusteella ei voi pyytää urakkatarjouksia sen mittojen ja määrien summittaisuuden vuoksi.

Luonnossuunnitelman hinta Jämsän seudulla 650 €
(tontin koko max 1500 m2).

Pihasuunnitelma

Pihasuunnitelma on kaiken kattava asiakirja hänelle, joka haluaa teettää pihansa ”avaimet käteen” tai rakentaa omatoimisesti ilman suurempaa soveltamista. Suunnitelma etenee luonnosvaiheen kautta varsinaiseen pihasuunnitelmaan, joka sisältää pihan toiminnot, materiaalit, määrät ja tarkat istutuspaikat. Valaistuksesta on ehdotukset tyylistä ja valaisinmalleista. Tarkempi valaistus- ja sähkösuunnitelmakin on mahdollista saada luotettavan yhteistyökumppanimme kautta.

2021 © Vihersuunnittelu Sarastus Oy | Sivuston suunnittelu Grafina

Tietosuojaseloste